Kreatív ajándék ötletek gyöngyökből

Ha kreatív ajándékokban gondolkodunk, az egyik legnépszerűbb megoldás a gyöngyből készített ajándék. Ilyen, gyöngyből készített ajándéktípusokat fogunk bemutatni bejegyzésünkben.

Nyaklánc

Az egyik legnépszerűbb, és egyben legkönnyebben elkészíthető gyöngy ajándék a nyaklánc. Nincs hozzá szükség sok hozzávalóra és tudásra, ha nem a legbonyolultabb mintákat szeretnénk elkészíteni. Az egyszerű nyakláncok probléma nélkül elkészíthetők, és egy kis gyakorlás után már bonyolultabb, szebb daraboknak is neki lehet fogni.

Karkötő

A karkötők nagyon hasonlóak a nyakláncokhoz, azonban a karkötők előnye, hogy sokkal több fajta díszítést lehet alkalmazni elkészítésükkor, így jobban specializálhatók, egyediesíthetők.

Telefontok

Manapság már majdnem mindenki rendelkezik okostelefonnal. Aki meg szeretné azt védeni, általában tokban tartja a telefonját. Ezt a tokot lehet gyöngyökkel díszíteni, feldobni. Ha tudjuk, hogy milyen telefonnal rendelkezik, akit meg szeretnénk ajándékozni, csak vásárolunk egy jó minőségű tokot a telefonjára, és azt díszítjük ki gyöngyökkel.

Hajcsat

Hölgyek számára kiváló ajándék lehet egy gyöngyökkel ékesített hajcsat. A telefontoknál bemutatott megoldás itt is alkalmazható, megvásárolunk egy jó minőségű, divatos hajcsatot, és azt díszítjük fel gyöngyökkel.

Gyöngyökkel díszített ruhanemű

Ha el tudod csenni barátod ruháját, akkor azokat is lehet gyöngyökkel díszíteni. Ha erre nincs lehetőséged, akkor egy újonnan vásárolt felsőre, ingre is lehet gyöngyöket felvarrni.