A botox kezelés bemutatása

A botox kezelés bemutatásaA botox kezelés az egyik legnépszerűbb, legkeresettebb eljárás, köszönhetően annak, hogy kiválóan kisimítja a ráncokat, legyenek azok bárhol is az emberi testen. Legtöbben az arcukon szeretik igénybe venni a kezelést, azonban gyakori megoldás még a nyak, mellkas ránctalanítása is. Nem csak a rácok eltüntetésére, hanem izzadásgátlásra is kiválóan alkalmas a botox, valamint migrénes fejfájás kezelésére is.

A botoxot injekció formájában juttatják a bőr alá, ami ideiglenesen gátolja az izmok aktivitását az injekció környezetében, ami a ráncok kisimulásához vezet. A kezelés fájdalommentes, és csak néhány percet vesz igénybe, ami után nem kell a kórházban időt eltölteni, hanem haza lehet menni. Ennek ellenére a kezelést csak orvos végezheti, a nem szakszerűen végzett botox kezelések problémákkal, mellékhatásokkal járhatnak.

A kezelés eredményét nem élvezhetjük azonnal, azonban néhány nap után kisimulnak a ráncok. Az egyik legnagyobb hátránya, hogy nem nyújt örökké tartó eredményeket, hanem időközönként (általában kb. 6 hónap után, de egyéntől függő) újra meg kell ismételni, ha tartani akarod a kisimult bőrt.

A botox kezelés biztonságos, több millió páciens kezelését végezték már el világszerte ezzel az anyaggal. Az anyagból csak kis mennyiséget használnak fel a kezeléshez, és az csak az injekció környezetében hat. A helyesen kivitelezett botox kezelés után arcunk nem lesz kifejezéstelen, mimikátlan, hanem minden megszokottan fog „működni”, és a ráncok is eltűnnek.